fbpx

Българознайко – Детска книга „Мисия Антарктида“ (ревю)

Детска книга „Мисия Антарктида“

БългарознайкоДетските книги за българските традиции, които всяко дете трябва да знае

Споделям с вас идея за чудесен и смислен подарък за празниците за вашите деца!

Българознайко и Българознайка запознават децата с любопитни факти за Ледения континент

Радвам се, че авторите на Българознайко избраха мен да напиша предговора: „Мисия Антарктида“ не е просто книга, а богато илюстрирана енциклопедия, която предоставя на децата бърза, точна и ясна информация за Ледения континент. Тъй като в българските учебници знанията за Антарктида се свеждат единствено до няколко изречения, книгата е безценен източник на всичко, свързано с най-непознатия континент на планетата. В смелото приключение до най-студеното място на Земята децата ще бъдат заедно с Българознайко и Българознайка.

На официалното представяне на книгата „Мисия Антарктида“ в Националния природонаучен музей

С тяхна помощ ще станат участници в истинска антарктическа експедиция. Ще надникнат назад в историята, ще тръгнат по стъпките на митична карта, ще разкрият много тайни, ще се срещнат отблизо с богатия животински свят, ще се впуснат в забавни игри с пингвина Гошо и даже ще чуят песента на ледниците. „Мисия Антарктида“ ще направи децата ви богати на знания по забавен начин, а думата „скука” няма да чуете от устата им.

Къде да намерим „Мисия Антарктида“ и останалите книжки от поредицата на Българознайко

Можете да разгледате и поръчате книжката „Мисия Антарктида“, както и останалите книги от детската поредица на сайта на Българознайко: https://bulgaroznaiko.com/…/detska-kniga-misia-antarktida/

Детска книга „Мисия Антарктида“

Книгата „Мисия Антарктида“ е факт и благодарение на съдействието на директора на Българския антарктически институт – проф. Христо Пимпирев и АПЕКС – Асоциацията на младите български полярни изследователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language