fbpx

Qatar Airways с директна линия Доха – София 4 пъти седмично (ревю)

Подновяването на полетите от най-доброто летище в света „Хамад“ до българската столица без междинно кацане предоставя по-голям избор и безпроблемна свързаност на българските и международните пътници.

На 16.12.2021 г. на летище София кацна първият самолет на Qatar Airways по директната линия Доха-София

Qatar Airways възстанови директната линия София – Доха, Катар

Добра новина за всички, които обичат да пътуват! Катарците възстановиха директната линия до Доха, която заради Covid-19, дълго време беше спряна. Налагаше се да се лети междинно през Букурещ, за да се стигне до Доха, а оттам да се направи прикачване за крайната дестинация. От 16 декември 2021 година линията отново е възобновена!

В средата г-н Росен Димитров – директор „Клиентско изживяване“ на Qatar Airways и г-н Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на „СОФ Кънект“

Qatar Airways предлага 4 директни полета седмично от София до Доха

  • всеки понеделник, четвъртък, събота и неделя:

Доха (DOH) до София (SOF) QR 227: излита в 09:15 часа, каца в 13:20 часа /местно време/

София (SOF) до Доха (DOH) QR 228: излита в 16:05 часа, каца в 21:45 часа /местно време/

Заедно с екипажа

Пътниците от Доха ще могат да опознаят културното наследство на София и природните красоти на България и през четирите сезона чрез вътрешните полети от София до морските градове Варна и Бургас“, каза Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на „СОФ Кънект“, оператор на летище София.

Airbus А320

В чест на 10-годишнината на #QatarAirways от полета до София, част от българския кабинен екипаж тръгна на завладяваща обиколка.

Видео:

Гъвкави условия за пътува с Qatar Airways до 31 май 2022 година

Qatar Airways продължава да прилага своята гъвкава политика за резервации, която предлага неограничен брой промени в датите и дестинациите на пътуване, както и възстановяване на суми без такси за всички билети, издадени за пътуване до 31 май 2022 г.

Самолетът

Авиокомпанията, носител на най-високите отличия в бранша, изпълнява директните полети до София с Airbus A320, предлагащ 12 места в бизнес класа с луксозни кресла, трансформиращи се в широки удобни легла, и 120
места в икономична класа. Всички пътници могат да се възползват от услугата Oryx One, която им позволява да работят или да се забавляват, както и от несравнимо кулинарно изживяване на борда.

Авиокомпанията празнува 10-годишнина в България

Вече 10 години Qatar Airways изпълняват редовни полети до България и свързват България с Международното летище „Хамад“ в Доха, Катар. Националният превозвач на Катар продължава да възстановява полетите до дестинациите в глобалната си мрежа, която в момента обхваща над 140 дестинации.

С добавянето на допълнителни полети до дестинациите, до които има най-голямо търсене, Qatar Airways предлага изключителна възможност за пътниците, като в същото време улеснява пътуващите при промяна на датите и дестинациите, ако това се налага. Клиентите могат да се възползват от гъвкави условия за всички пътувания до май 2022 г.

Посрещане на летището с воден салют

Международните отличия на Qatar Airways

Qatar Airways е обявена за „Авиокомпания на годината“ от международната организация за оценка на въздушния транспорт Skytrax в допълнение към още пет награди в различни престижни категории. Авиокомпанията продължава да носи най-високите отличия в индустрията като печели първата награда за безпрецедентния шести път (през 2011, 2012, 2015, 2017, 2019 и 2021).

Международното летище „Хамад“ бе признато за „Най-доброто летище в света 2021“ като се класира на първо място в наградите на Skytrax World Airport Awards 2021. Първокласната услуга, донесла наградата на Qatar Airways за авиокомпания на годината, се дължи на ненадминатото обслужване на космополитния кабинен състав, в който, по традиция, са ангажирани и много български професионалисти.

Qatar Airways е първата авиокомпания в света, отличена с престижния петзвезден рейтинг от Skytrax за COVID-19 безопасност при авиокомпаниите. Международно Летище Хамад е първото в Близкия изток и Азия, удостоено с 5-звезден рейтинг.

За евтини самолетни билети виж тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language