fbpx

Финалист в конкурса на Vivacom

Двойка пингвини на фона на българската база „Св. Климент Охридски“ на остров Ливингстън, Антарктика. Автор: Живко Константинов

Снимката на двойка пингвини от Ледения континент победител в конкурса #кодоранжево на VIVACOM и списание National Geographic

Близо 5 000 оранжеви снимки бяха публикувани само за 2 месеца в Instagram профила на VIVACOM #кодоранжево. Фотографиите показаха как оранжевият цвят е част от ежедневието на всеки човек във всеки един сезон.

Печелившите 12 фотографии ще станат част от съвместния календар на оператора и легендарното списание за 2021 година, а авторите им ще получат екшън камера GoPro HERO 8 Black.

Наградата от VIVACOM

ЖУРИТО

Печелившите фотографии бяха избрани от специално жури в състав – Веселка Вуткова (директор Корпоративни комуникации във VIVACOM), Ваня Кирилова (дизайнер на списание „National Geographic България“) и Николай Пандев – фотограф, чиито снимки са част от календара на VIVACOM за 2020 г. А победителите бяха обявени в профила на VIVACOM в Instagram.

Благодаря на журито за страхотната награда!

Благодаря за високото признание и честито на всички финалисти, чиито снимки ще красят календара на VIVACOM и списание National Geographic през 2021 година! Идеята на конкурса е изключително свежа и накара стотици потребители да мислят цветно! Камерата ще използвам за още приключения и пътешествия по света и у нас!

На страниците на списание National Geographic България

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language