fbpx

Съботен брънч в „My Choice“(ревю)

Съботен брънч в „My Choice“(ревю)

Нова модерна визия и вкусни специалитети

Ресторантът в кв. „Симеоново“, ул. „Момина сълза“ 14 А

Бях редовен клиент на веригата ресторанти „My choice“. Посещавах най-близкия до вкъщи, този в кв. Гео Милев в Sky City Mall. В един момент обаче бях разочарован от храната и нивото на обслужване. Наскоро обаче ме поканиха да харесам официалната им страница във Facebook . След като я разгледах останах приятно изненадан от чисто новата модерна визия и примамливи предложения за хапване. Ново меню и вкусове. Затова реших отново да ги посетя. Резервирах маса в ресторанта им в кв. Симеоново. Оказа се, че в градината няма свободни места, тъй като имаше кръщене и ни предложиха маса вътре.

Въпреки слънчевото време навън, чистият Витошки въздух и декоративния басейн, който създава настроение, не съжалявам, че бяхме вътре. Атмосферата е изключително притяна. Светло и приветливо. Диваните и столовете с материя като кадифе са много удобни. Впечатлиха ме чистите и меки покривки, аранжировката на масата и живите, а не изкуствени цветя във вазите. Лъснатите прибори и мелничките за сол и пипер „Peugeot“ са много красиви. Светлинните тела, картините по стените, растенията – всичко подредено с вкус.

Менюто е добре структурирано, не се губиш в десетки страници. Има и специално уикенд брънч меню с подбрани закуски. Изборът е от няколко варианта в категория. Избрах бързо. Сервитьорката сподели, че е отскоро. Държа се много мило, възпитано и не досаждаше. Избрах си да опитам едно от препоръчаните ястия – вегетариански стек от карфиол с пюре от грах, кедрови ядки и нар. Карфиолът беше крехък и в приятната компания на пюрето от грах. Комбинацията с нар и кедрови ядки ми допадна.

Моят избор – стек от карфиол

Десертът

Компанията ни беше впечатлена от десертите!

Печен чийзкейк с вишни

Всички решихме да опитаме печен чийзкейк с вишни, който е впечатляващ. Основата на десерта не е от традиционните, сладкото от вишни е истинско, кремът ефирен и с интересен послевкус.

Приятна армосфера, обслужване на ниво, много добро меню, вкусна храна и яки десерти. Всички останахме доволни от избора да хапнем в „My choice„.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language