fbpx

Ексклузивна оферта: Прекарайте една нощ в скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол за невероятните 7 паунда!

Ексклузивна оферта: Прекарайте една нощ в скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол за невероятните 7 паунда!

Любителите на книгите имат уникална възможност да се потопят в света на литературата като никога досега. Сгушена в сърцето на Лондон, емблематичната катедрала Сейнт Пол предлага едно незабравимо изживяване: уникална възможност да пренощувате в нейната скрита библиотека, пълна с над 22 000 книги. Тази изключителна оферта, идва точно навреме за Световния ден на книгата и обещава да бъде литературно бягство, което ще се помни дълго време.

Скритата библиотека - Сейнт Пол

История на библиотеката в катедралата Сейнт Пол

Скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол има богата история, която датира от 17 век. Първоначално предназначена да служи като читалня за духовници, тя е разширена през вековете, за да побере нарастващата си колекция от религиозни текстове, исторически документи и художествени произведения.

Днес това е не само светилище за любителите на книгите, но и свидетелство за архитектурното величие на самата катедрала. Библиотеката е проектирана от известния архитект сър Кристофър Рен, който също така проектира самата катедрала. Неговият отличителен геометричен дизайн включва спираловидно стълбище, което води до горната част на купола, осигурявайки спираща дъха гледка към града.

Привилегията да нощуваш в сърцето на Сейнт Пол

Гостите ще имат привилегията да нощуват в сърцето на катедралата Сейнт Пол, заобиколени от безброй томове знание. Те ще получат достъп до цялата библиотека, включително уютния кът за четене, където могат да се насладят на тихо време с книга в ръка. В допълнение към неограничения достъп до огромната колекция от книги, гостите ще се насладят на изискана вечеря в местен ресторант, последвана от спокойна нощ в специално конструираната спалня, разположена в рамките на библиотеката. Сутринта започне със закуска и обиколка на катедралата с декана, предоставяща уникален поглед върху историята и архитектурата на тази забележителна сграда. Като специален подарък гостите ще получат подписани и подпечатани копия на предстоящите издания на Penguin Random House US.

Сейнт Пол - скритата библиотека

Как да резервирате нощувката в скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол

Тази изключителна възможност да останете в скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол ще бъде достъпна чрез Airbnb от 12 март 2024 г. Само потребители на Airbnb, които са се регистрирали преди тази дата, ще могат да направят заявка за резервация от тук, но само най-бързите ще могат да се възполват, тъй като предложението е само едно. Цената за тази необикновена нощувка е само 7 паунда, която включва вечеря, закуска и обиколка с екскурзовод.

Сейнт Пол Библиотеката - Стълбище

Какво чакате?

Това литературно приключение ще даде възможност на двама щастливци да избягат от ежедневието и да се потопят в свят на магия и мистерия, точно в сърцето на Лондон. Със своя уникален дизайн, огромна колекция от книги и историческо значение, скритата библиотека на катедралата Сейнт Пол обещава незабравимо изживяване, което ще се хареса на всеки запален читател. Така че, пригответе се да добавите нова глава към вашата книга с мечти и се регистрирайте за шанса да спечелите тази изключителна нощувка!

Какво да видитите още в Лондон, вижте тук.

Снимки: Airbnb

Сподели:
Информацията, съдържаща се в тази статия, е събрана от различни публично достъпни източници. Въпреки че сме направили всичко възможно да гарантираме точността на предоставените данни, ние не носим отговорност за всякакви грешки или пропуски, които могат да възникнат. Всички подробности относно резервациите, цените и условията на офертата трябва да бъдат проверени директно с платформата Airbnb.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language