fbpx

Celestyal с обновени менюта и пакети за напитки

Celestyal обнови ресторантите си със специализирана кухня

Celestyal обнови менютата в ресторантите със специализирана кухня на борда на двата си кораба. Това се случва преди първото отплаване на Celestyal Discovery през март и непосредствено след реновацията на Celestyal Journey.

Celestyal Journey

“Grill Seekers“

Брасерията в средиземноморски стил “Grill Seekers“ ще посреща гостите и на двата кораба. В менюто ѝ има ястия като сърф и търф, бразилски стек пиканя, американско говеждо Вагу, аржентинско говеждо от породата Блек Ангъс, австралийски агнешки котлети, датски стек томахоук от свинско или телешко. Предлага се и селекция от морски дарове, сред които и разнообразие от пресни филета риба от Егейско море, кубински омар и джъмбо скариди.

десерти на борда на Celestyal

Celestyal следва отзивите на своите гости и запазва в менюто блюдото с антипасти в италиански стил, а новите предложения с десерти включват „Креп сюзет“ фламбе, „Рум баба“ и топло кюнефе.

Пинк муун Celestyal

Ексклузивният за Celestyal Journey ресторант „Pink Moon“ предлага обновено меню, вдъхновено от азиатската кухня. В него са добавени ястия с рамен и нудли. Декорът на ресторанта пресъздава японски интериор, вдъхновен именно от традиционната японска архитектура.

ресторант Pink moon

Нов подход при ценообразуването

Celestyal не само подобрява менютата на ресторантите, но и въвежда нов подход при ценообразуването. Предлаганите ястия вече се остойностяват поотделно, което позволява по-голяма гъвкавост за гостите. В момента и двата ресторанта са включени в отстъпката от 25% при закупуване на пакета Celestyal Plus+ Experience. Той включва и премиум пакета с напитки „Sky High“, 150 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега на човек, всички пристанищни такси, такси за обслужване и достъп до Wi-Fi.

ресторанти круизен кораб

Промоционални условия

В момента Celestyal предлага 50% отстъпка от всички пакети Celestyal Plus+Experience, 30% намаление за единични екстри на борда, ниски цени за деца и до 70% отстъпка за трети или четвърти гост в каюта.
За повече информация можете да посетите официалния сайт на круизната компания.

кораб Celestyal Discovery

Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

Celestyal освежава пакетите с напитки на борда, които вече са с нови имена и предлагат повече възможности. Пакетите са разделени в две категории: „Go All In” за гостите, които разчитат на пълния спектър от възможности и „Keep it Simple” за пътуващите, които са избрали своите напитки предварително.

коктейли Celestyal

В категория „Go All In”:

Sky’s The Limit – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Premium Plus, включва разнообразие от бири, вина, дестилирани алкохолни напитки, ликьори и коктейли на цена до 10 евро за напитка. Освен това пакетът предлага 20% отстъпка на избрани вина. Цената на Sky’s The Limit е 47 евро на човек на ден.
Sky High е пакетът, който е познат на гостите с предходното си наименование Premium, и е включен в пакета Celestyal Plus+ Experience.
Sky High предлага богат избор от вина, дестилирани алкохолни напитки, безалкохолни коктейли, алкохолни коктейли на цена до 7 евро, наливна бира, безалкохолни напитки и топли и студени кафета и чайове. Цената на
пакета e 30 евро на човек на ден.
Clear Skies – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Alcohol-Free, включва разнообразие от безалкохолни коктейли, плодови сокове, безалкохолни напитки, смутита, млечни шейкове, скрежина и специални топли и студени напитки. Цената на Clear Skies е 27 евро на човек на ден.

коктейли на борда

В категория „Keep It Simple”:


Refresh – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Soft Drinks, включва наливни или бутилирани безалкохолни напитки, плодови сокове в чаша, минерална или газирана вода в чаша. Цената на Refresh е 10 евро на човек на ден.
Sweet Treat – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Kids, включва селекция от безалкохолни коктейли, млечни шейкове, скрежина, неограничени безалкохолни напитки, сокове в чаша, горещ шоколад или какао. Цената на Sweet Treat е 16 евро на човек на ден.

Hydration, познат на гостите с предходното си наименование Premium Water, включва бутилирана минерална или газирана вода. Цената на Hydration е 8,50 евро на човек на ден.
Caffeinator включва неограничен брой специално кафе и селекция от билкови чайове, заедно с минерална или газирана вода в чаша. Пакетът е познат на гостите с предходното си наименование Coffee. Цената на Caffeinator е 12 евро на човек на ден.

готвач круиз

*Промените влизат в сила за целия флот на Celestyal със старта на новия плавателен сезон на 2 март 2024 г.

Още приключения с круизната компания Celestyal Cruises можете да гледате тук:

Видео – Круиз „Три континента“

Видео – на борда на кораба Celestyal Journey

Видео – остров Милос

Видео – остров Крит

Видео – остров Санторини

Видео – Ефес

Видео – На борда на Celestyal Cruises

Видео – остров Миконос

Видео – остров Делос

Видео – остров Родос

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language