fbpx

Круиз „Три континента“ на борда на кораба Celestyal Journey (Видео)

круиз 3 континента кораб Celestyal Journey

Круиз Три континента на борда на кораба Celestyal Journey на круизната компания Celestyal Cruises предлага незабравимо седемдневно пътешестие до три континента – Европа, Африка и Азия, както и 5 държави: Гърция, Турция, Египет, Израел и Кипър. Луксозният кораб Celestyal Journey ни отвежда на приключението Круиз „Три континента“ от Атина, през остров Крит, остров Родос (видео) и Александрия в Египет, откъдето се стига до пирамидите в Гиза и археологическия музей с мумиите в Кайро, а след това до острова на Афродита – Кипър, където посещава Лимасол, археологическия обект Курион, Пафос или село Омодос. А след това маршрутът стига и до Ефес (видео част I, видео част II, видео част III ) в Турция!

ВИДЕО – На борда на кораба Celestyal Journey на Celestyal Cruises „Три континента“, част I:

Можете да се абонирате за канала ми в YouTube, както и да натиснете камбанката, за да получавате известия за всяко ново видео, което качавам 🙂

3 континента и 3 чудеса на света за 7 дни

Качвам се на борда на круизния кораб Селестиал Джърни, за да ви го покажа отблизо. Той тежи близо 56 хиляди тона и е средно голям, което го превръща в лесно проходим и с възможност да влиза в малки пристанища, където големите плавателни съдове не могат да акостират.

на борда на кораб на Celestyal

С капацитет от 1260 гости и 630 каюти, като 80 на сто от тях са само външни, за да задоволят усещането за близост към морето. 149 са тези с балкони. Корабът притежава 28 големи апартаменти и един обширен „Penthouse Suite”.

апартамент Penthouse Suite Celestyal Journey

Джърни разполага и със седем заведения за кулинарни изживявания, включително персонализирано изживяване на „Масата на Главния готвач“, зона за кулинарни демонстрации, дзен удоволствие в азиатската кухня. И още и още…

Круиз "Три континента"

Пътешествие 3 континента (Европа, Африка и Азия)

На круиз в морето, времето се спира, а емоциите плуват във вълнуващ микс от приключения. Потегляме на круиз, на борда на който ни очакват много емоции и вълнуващи приключения по маршрута му. Полъхът на свеж въздух от морето и смесицата от морски аромати създават уют и настроение за приключение. Всяко следващо пристанище е ново пътешествие.

ВИДЕО – на борда на кораба Celestyal Journey на Celestyal Cruises „Три континента“, част II:

Можете да се абонирате за канала ми в YouTube, както и да натиснете камбанката, за да получавате известия за всяко ново видео, което качавам 🙂

КРУИЗ 3 КОНТИНЕНТА на Celestyal Cruises

кораб Celestyal Journey Круиз "Три континента"

Разказът ми започва с поглед към брега, който бавно се топи в далечината, докато корабът започва своето пътешествие из безкрайните морски води. На палубата сърцето ми пулсира от вълнение и под ритъма на плаването. Всеки изгрев и залез се превръщат в магични моменти. Вълните се люшкат по корпуса на кораба, като подканват всеки да забрави за суетата на сушата и да се потопи в морската шир.

екскурзия три континента на Celestyal Cruises

7 дни Круиз на три континента

Пътуването към далечни дестинации отваря широко вратата към нови светове и култури. Разходките из старинни градове, красивите плажове и посещението на световни паметници на културата стават част от морското пътешествие.

крузи Три континента на Celestyal cruises Египет пирамидите

На борда всичко е по-голямо и по-разнообразно, отколкото съм се представял. Ресторанти с различни кухни, барове с изобилие от напитки и зони за развлечения на всеки етаж.

коктейли Celestyal Journey
Круиз 3 континента

Вечерта обаче се променя в сцена на празник. Ресторантите се превръщат в места за наслада на кулинарни изкушения, а програмата на борда предлага различни видове развлечения. Нещата стават интересни и по-разнообразни, а танците и смехът са неизменна част от вечерите.

шоу програма театър кораб Celestyal Journey Круиз "Три континента"

Вечерта на кораба е истинско шоу. Различни тематични ресторанти предлагат кулинарни изкушения от целия свят. Храната на борда е кулинарно приключение. Всяко ястие е като изкуство, което се възприема не само с вкусовите, но и със зрителните сетива.

ресторанти на борда на Celestyal Journey

Всяка вечер корабът се превръща в театър. Шоу програмите и концертите под звездното небе добавят магия към вечерите. Забавленията с нови приятели и веселите танци създават специални моменти, които да помним дълго.

гледка от круиза на Celestyal

Каюта с балкон с прекрасна гледка към морето

Кабината ми става временен дом, с удобно легло и изглед, който се променя с всяко преминаване на морето. През прозореца виждам съчетанието на светлините от звездите и морето, което направо те кара да забравиш за всичко останало.

каюта на кораба Celestyal Journey

Круизът не е просто отпуск – това е плаване в свят на различни култури и възможности. Това е време за наслаждение на всеки момент и откриване на удоволствията на живота в морето. Философията на круиза съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Celestyal Cruises

През последните години се наблюдава засилен интерес към круизните пътувания сред българските туристи. Въпреки че преди време круизите звучаха по-скоро като лукс, недостъпен за много, днес те стават все по-достъпни и привлекателни за голяма част от българите.

Засилен интерес на българите към круизните пътешествия

Голямо разнообразие на предлаганите круизи, включително различни маршрути и дестинации. Този вид пътувания предоставя възможност за обиколка на различни места по света, като същевременно се наслаждавате на луксозни удобства на кораба и не губите време в много полети, прикачвания, защото се плава нощем, през деня времето е изцяло на разположение на туристите.

круиз през нощта

Съвременните круизни кораби се отличават с разнообразие от ресторанти, развлекателни програми, спа и фитнес центрове, което ги прави привлекателни за разнообразните вкусове и предпочитания на пътниците. Освен това, множеството включени услуги като храна, транспорт и развлечения на кораба, както и възможността за посещение на различни портове, превръщат круизите в удобно и ценно предложение за отпуск.

спа на кораба Celestyal Journey

За мнозина това също е възможност да изживеят неповторимо пътешествие със семейството или приятели, без стреса от организацията на отделни хотели и транспорт. Популярността на круизите расте, а те стават част от ваканционните планове на все повече българи, които се стремят към комбиниране на уюта на кораба с изследването на различни култури и дестинации.

спа круиз

Още приключения с круизната компания Celestyal Cruises можете да гледате тук:

Видео – остров Милос

Видео – остров Крит

Видео – остров Санторини

Видео – Ефес

Видео – На борда на Celestyal Cruises

Видео – остров Миконос

Видео – остров Делос

Видео – остров Родос

2 Comments

  1. Анелия Дашовска
    29.02.2024 /

    Как да се възползвам от промоцията за 29 евро

    • Здравейте! Доколкото разбирам от други, вече е късно да се възползвате, защото местата на тази символична цена са изкупени напълно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language