fbpx

АЙСБЕРГИ В АНТАРКТИКА (ВИДЕО)

Айсберги в Антарктика. В изскачащите от океана ледове на Антарктика се крият страниците на все още непрочетения летопис за историята на нашата планета. Хапещ студ, свистящи ветрове, коварен климат, ледопади и хаотично разбъркани лед и скали. Антарктика е за най-смелите. Тук волята на човек се калява. Космически звуци. Телепортиране в друго измерение, в което единствен господар е майката природа!

Айсберг на залез слънце на остров Ливингстън, Антарктика

Айсберги на залез слънце на остров Ливингстън, Антарктика

В изскачащите от океана ледове на Антарктика се крият страниците на все още непрочетеният летопис за историята на нашата планета. Изящни айсберги с кобалтово-сини оттенъци, огряти от вълшебен залез. Те са като шамандури, които обозначават брега на първите късове ледена земя. Перспективата на тези ширини те подвежда.

Видео за най-студеното място на планетата – Антарктида:

Айсберги в Южния океан

Кристално чистият въздух в Антарктика те кара да си въобразяваш, че можеш да се протегнеш и да докоснеш айсбергите, въпреки че са на километри от теб. Фотографиите направих от плажа пред Българската база на остров Ливингстън, Антарктида. Приказен залез в Южния океан, който остави траен отпечатък в съзнанието ми, подарявам и на вас! Наслада за всеки жадуващ поглед!

Още за ледения континент Антарктида можете да видите ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language