fbpx

ИНДОНЕЗИЙСКИЯТ ОСТРОВ ПАДАР (ВИДЕО)

Остров Падар, Индонезия

Индонезийският остров Падар се превръща в едно от най-посещаваните места на планетата. 

Целта на хилядите туристи е гледката от най-високата му точка. Снимките и селфитата от екзотичното място стават хит в социалните мрежи.

Нуса Тенгара Тимур, Индонезия. Единствено там, на Комодските острови, се среща най-големият гущер на планетата.  Дълбоко врязани заливи с уникални снежно бели и розови плажове. Силно нагънати вулканични планини, които превръщат пейзажите, като от приказките.  Сгушен в архипелаг от стотици острови, прегърнат от Индийския океан, остров Падар е като отшелник сред останалите, пълни с живот места. 

Падар променя цветовете си в зависимост от сезона. От пищно зелено до заслепяващо златисто. „Изключително популярна дестинация. Най-отгоре виждаш три различни гледки към океана. Той е известен със снежно белите си пясъци и кристално чиста вода, а наоколо има и уникални розови плажове!

Това е едно от следващите туристически места след Бали. Изключително много хора го посещават заради невероятната гледка и плажове. И заради комодския варан и елените, които се разхождат по плажовете! Това ще бъде една от следващите туристически дестинации, тъй като индонезийското правителство  все повече отваря островите си за чуждестранни инвестиции и туризъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language