fbpx

Гласов преводач VASCO TRANSLATOR V4 – превод на 108 езика (ревю) + (видео)

Гласов преводач VASCO TRANSLATOR V4 – превод на 108 езика (ревю) + (видео)

Vasco Translator V4 е едно от най-популярните устройства за езиков превод в света! Той е малък, преносим и лесен за използване, което го прави идеален помощник за всички пътешественици, бизнесмени и всеки, който трябва да общува с хора, чиито език не говори. В това ревю ще разгледаме по-подробно преводача Vasco Translator V4, включително неговите характеристики, плюсове и минуси.

При покупка, в полето за плащане можете да вкарате моя код за отстъпка: Jivko5

Този промо код Ви дава правото на 5% отстъпка от цената при закупуване на устройството Vasco Translator V4. Кодът може да се комбинира с други промоции в сайта!

Какво представлява Vasco Translator V4?

Това е незабавен преводач със 108 езика и доживотен безплатен интернет!

Какво отличава Vasco Translator V4 от останалите преводачи?

Всички устройства за превод, включително Google преводач на всеки мобилен телефон, разчитат на достъп до интернет или WiFi, за да могат да работят. Само продуктите на Vasco Electronics се предлагат със SIM карта, която осигурява безплатен и неограничен интернет за цял живот. Така можем да говорим като местни жители в около 200 държави без никакви допълнителни разходи!

Забравете за езиковите бариери

Лесен и интуитивен за използване. Дори и за тези, които се страхуват от новите технологии. Готов за ползване още с отварянето на кутията. Не е необходимо да конфигурирате нищо, да инсталирате приложения, да купувате SIM-карта, да настройвате WiFi или друго, за да работи!
Два микрофона с по-добро намаляване на шума – подобрен микрофон, специално проектиран за преводачи на реч. Позволява възможно най-високото разпознаване на реч чрез елиминиране на фоновия шум с до 99%.
● Голям и ергономичен 5-инчов сензорен екран, благодарение на който работата с уреда е още по-лесна.
Мощна батерия – няма нужда да зареждате вашия преводач на всеки час, преводачът може да се използва до 5 дни след пълно зареждане.


Безплатни актуализации – Vasco Translator V4 работи със софтуер, който непрекъснато се актуализира. Просто трябва да изтеглим всички най-нови актуализации директно на устройството.
Силни високоговорители – преводите се чуват дори в шумна среда.
Дигитални и физически бутони заедно с допълнителен бутон за „превод“ отстрани на устройството – два физически бутона отстрани – всеки от които е назначен на един език.
Приложение MultiTalk – позволява групови разговори с до 100 души, говорещи в различни страни. Можем да започнем свой собствен разговор или да се присъединим към съществуващ, като използваме вградената камера, за да сканираме QR код, генериран от приложението. Това е идеалното решение за бизнес срещи и конференции, както и за туристически водачи, които говорят на групи хора от различни страни.
Избор на език чрез гласово разпознаване – настройваме устройството на избрания от нас език с помощта на функцията за гласово разпознаване. В менюто за език можем да търсим езика, като използваме неговото име, вместо да превъртаме списъка.

Плюсовете на преводача Васко

 • Разберете 108 езика
 • Безплатен доживотен интернет за преводи
 • Преводи за по-малко от 0,5 сек.
 • Качествен голям 5-инчов екран
 • Мощни високоговорители (99 dB)
 • Устойчив на удари и пръски

Моят опит с преводача при пътуването ми в Южна Америка, където говорят само испански език:

Най-добрият гласов преводач на пазара

Една от забележителните характеристики на Vasco Translator V4 е неговият размер и преносимост. Устройството е достатъчно малко, за да се побере в джоба ви, което го прави лесно да го носите със себе си, където и да отидете. Освен това е лек, така че дори няма да забележите, че е там. Това го прави идеален инструмент за пътници, които могат да го използват, за да общуват с местните жители и да направят пътуванията си по-приятни. По отношение на езиковите възможности, Vasco Translator V4 поддържа широк набор от езици. Към момента на писане може да превежда между английски, испански, френски, немски, италиански, китайски, японски, корейски и др. Това го прави отличен инструмент за всеки, който често общува с хора с различен езиков произход.

Неограничен безплатен доживотен интернет в близо 200 държави

Друга страхотна характеристика на Vasco Translator V4 е, че той идва с безплатна интернет услуга в над 200 страни. Това означава, че можем да получим достъп до интернет и да използваме функциите за превод на устройството, независимо къде се намираме по света. Това е особено полезно за пътуващите, които може да нямат местна SIM карта или план за данни за телефона си. Като цяло, безплатната интернет услуга, включена в Vasco Translator V4, е голямо удобство, което може да направи нашите пътувания и комуникация в чужбина много по-лесни.

В упътването има обяснение и на български език

Какво е включено

 • Vasco Translator V4
 • Вградена международна SIM карта
 • Зарядно
 • USB кабел type-C
 • Упътване и онлайн ръководство на български и още езици.

Цената на преводача + код за отстъпка

Цената на най-новото устройство е 759 лева. Доставката е беплатна. Имате право на връщане до 14 дни, а гаранцията на преводача е 2 години. Преводачът можете да купите директно от сайта на производителя, като линк към него оставям ТУК!

При покупка, в полето за плащане можете да вкарате моя код за отстъпка: Jivko5

Този промо код Ви дава правото на 5% отстъпка от цената при закупуване на устройството Vasco Translator V4. Кодът може да се комбинира с други промоции в сайта.

Vasco Translator V4 е изключително удобен. Аз си го поръчах в цвят кобалтово синьо

Вие говорите, Vasco превежда

Vasco Translator V4 също е лесен за използване. Устройството има прост интерфейс само с няколко бутона, така че можем да започнем да превеждаме веднага. Освен това има ясен, лесен за четене дисплей, така че можем да видим преводите на момента. Едно от основните предимства на Vasco Translator V4 е неговата точност. Устройството използва усъвършенствани алгоритми за превод, за да произвежда точни преводи, а също така има способността да се учи и подобрява с течение на времето. Това означава, че преводите, които получаваме, ще бъдат по-точни, колкото повече използваме устройството. Друг плюс е, че Vasco Translator V4 има дълъг живот на батерията. Устройството може да издържи до 10 часа с едно зареждане, така че няма да се притесняваме, че ще останем без захранване, докато сме в движение.

Спрете да се тревожите за разходите за интернет в чужбина — Vasco Translator V4 идва със SIM карта, осигуряваща безплатен интернет за цял живот за целите на превода в 200 държави. Няма нужда от Wi-Fi! Нещо повече, тъй като е устойчив на вода и удари, този универсален преводач ще издържи и на най-неблагоприятните падания и метеорологични условия. Мога да Ви уверя в това, защото го използвам на най-негостроприемното, студеното, ветровитото и опасното място на нашата планета – Антарктика.

Единственият език, който Vasco Translator V4 не говори, е пингвинският! 🙂

Не се притеснявайте да го изпуснете на пътя или да го изложите на влага — Vasco Translator V4 ще издържи. Работете с устройството свободно и виждайте всичко ясно благодарение на ергономичния 5-инчов екран. Насладете се на незабавни преводи и нови функции, като текстов преводач.

Устройството се предлага в 5 различни цветове


● Можем да изберем от 5 цвята (черен оникс, перлено бяло, каменно сиво, кобалтово синьо, рубинено червено)

Още предимства на преводача:

●Запазване и споделяне на преводи – можем да изберем да запазим нашите разговори, да генерираме преведени транскрипции и да ги изпратим по имейл.
● Фенерче — то е предназначено да помогне при пътуване и превод при най-неблагоприятни условия, например на тъмни места или извън градовете

● Модерен дизайн – красив и ергономичен.

● Лесен за почистване материал – без притеснения, че например Pearl White ще се зацапа
● Менюто на интерфейса е достъпно на 25 различни езика.
● Доверена компания – опит в разработването на висококачествени електронни преводачи от 2008 г.
● Проектиран и разработен в Европейския съюз.


С преводачите на Vasco electronics можете да стигнете до най-красивите места на света

Благодарение на преводача успях да стигна до Националния парк Торес дел Пайне в Чили и да се насладя на тези красоти. Испанският език по никакъв начин не ме спъна и успях да се разбера с шофьори, екскурзоводи, рейнджърите на парка, на билетните каси и още много места. Vasco Translator V4 превеждаше, а аз се наслаждавах на природата!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🌍 Language